lördag, juni 07, 2008

hmmm

en mördaröroninflammation likamed stark penicillinkur i tio dagar. åh vad roligt.

jag är ensam hemma, jag gillar det inte alls. det är fantastiskt på dagarna men på kvällarna blir jag löjligt mörkrädd, fyfan. jag har tänt varenda lampa i lägenheten. usch
ja ja godnatt då

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag googlade på turkisk rökelse och fick upp din blogg, så jag undrar var du fått tag i den turkiska rökelsen som du använde den 30 december 2006?

Såg förresten på en sida om rökelse:
"Enbären kan i stället för rökpulver kastas på elden att förorsaka en angenäm lukt och förekomma os. De är goda att röka boningsrum och fähus under pest- och andra sjukliga tider, såsom ock eljest om man åstundar en frisk, hälsosam och ren luft i sin kammare; ... Att röka mössan eller servetten, som bindes om huvudet med enbär, och leda röken in i öronen, är ej att förkasta under flussaktig huvud- och örvärk." - hittas på: http://www.shenet.se/recept/rokelsepulver.html Är troligast bättre än vanliga cigaretter i alla fall, för att "vanlig rökning" är celldödande och gör dig lätt krassligare, dessutom är det beroendeframkallande, ett slags missbruk. Skulle någon komma på rökning av cigaretter idag skulle det inte vara tillåtet alls för att det är så farligt - och inte bara för rökaren! Vi behöver alla försöka tänka på att tänka på miljön, för att i vår miljö ingår vi alla organiska människor också! Krya på dig!

Anonym sa...

hotos plexiglas advance recovering mississippi engage chef emails substitutes seizure resultsthis
lolikneri havaqatsu